loader
Foto

A C# nyelv alapjai

C# oktatóvideok az MSDN oldalon.

A WebElektronika egyik profilja az objektumorientált programozás, és kiemelt helyet kap ebben a szekcióban a méltán népszerű C# nyelv is.
 

Ugyanakkor nincs energiánk arra, hogy az alapokról mutassuk be ezt a nyelvet, ezért is ajánljuk szívből ezt a linket, ahol az alapoktól sajátítható el ez a programozási nyelv, amely a .NET keretkörnyezet egyik fő nyelve a Visual Basic mellett.
 

http://channel9.msdn.com/Series/Csharp-alapfogalmak

 

De természetesen ajánljuk a "saját" cikkeinket is, például ezt, de akár a C# nyelvvel és a .NET keretkörnyezettel foglalkozó csatornát is.

 Egyéb cikkek

Mappa

További cikkeink ebben a témakörben

Régebbi cikkeink

Elkezdünk egy sorozatot, amelyhez a Kali Linux használata elengedhetetlen lesz, de természetesen folytatjuk a C# nyelv aszinkron használatának a bemutatását is. Az IT biztonság (amely elég széles területet foglal magába) egyik elengedhetetlen eszköze. . . .

Az nmap (grafikus megjelenítésnél a ZenMap) használata az IT biztonság, illetve az üzemeltetés területén dolgozó szakembereknél szinte elkerülhetetlen. Az ingyenes szoftver segítségével tesztelhetők a számítógépeink, a számítógéphálózatunk, vizsgálha. . . .

A saját informatikai rendszerünk tesztelésénél előfordulhat, hogy meg kell változtatni a MAC címünket. Hogyan tehetjük ezt meg a Kali Linux segítségével? Megnézzük most ezt ebben a cikkben.. . . .