loader
Foto

Fakultatív ASP.NET-es oktatás

Fakultatív ASP.NET-es oktatás indul a Széchenyi István Egyetem L4-3 laborjában. Készítünk saját honlapot és természetesen megtanuljuk a szerveroldali alkalmazások készítését is.

Fakultatív ASP.NET-es oktatás indul a Széchenyi István Egyetem L4-3 laborjában. Megtanulunk szerveroldali alkalmazásokat készíteni a Microsoft méltán hírű technológiájával, az ASP.NET-tel.
 

Elvárt előismeretek, képességek :

 

1. Minimális C# tudás

2. Szorgalom (!)

 


Tematika :
 

1. Webformok tervezése, konfigurálása, témák, masteroldalak, életciklusok, sajátvezérlők, dinamikus vezérlők, lokalizáció

2. Felhasználói adatok validálása, navigációs vezérlők, sajátvezérlők implementálása,szerveroldali vezérlők, állapotkezelések

3. JavaScript-ek, jQuery, ASP.NET Ajax implementálása, használata

4. Webalkalmazás konfigurálása, autentikáció, szabályok, aspnet_regsql.exe, HttpHandler, asmx, WCF szolgáltatások, debug, deploy

5. Adatok megjelenítése, adatkötések, DataSource vezérlők, konverziók, LINQ2XML, LINQ2SQL, JSON, LINQ2Objects, ADO.NET
 

 

Időpont :
 

Szerdánként 15.30-tól az L4-3 laborban (Széchenyi István Egyetem, laborépület). Kezdés : 2014. 10. 01.

 

A kreditnélküli fakultatív tantárgyat a Széchenyi István Egyetem Microsoft Innovation Center-e biztosítja.
 

 

A tanfolyamot tartja : Hidvégi Timót, Ph.D.  (Jelentkezni email-en vagy személyesen)

 

Aki saját laptopot hoz, a fejlesztőrendszert innen töltheti le.Egyéb cikkek

Mappa

További cikkeink ebben a témakörben

Régebbi cikkeink

Elkezdünk egy sorozatot, amelyhez a Kali Linux használata elengedhetetlen lesz, de természetesen folytatjuk a C# nyelv aszinkron használatának a bemutatását is. Az IT biztonság (amely elég széles területet foglal magába) egyik elengedhetetlen eszköze. . . .

Az nmap (grafikus megjelenítésnél a ZenMap) használata az IT biztonság, illetve az üzemeltetés területén dolgozó szakembereknél szinte elkerülhetetlen. Az ingyenes szoftver segítségével tesztelhetők a számítógépeink, a számítógéphálózatunk, vizsgálha. . . .

A saját informatikai rendszerünk tesztelésénél előfordulhat, hogy meg kell változtatni a MAC címünket. Hogyan tehetjük ezt meg a Kali Linux segítségével? Megnézzük most ezt ebben a cikkben.. . . .