WebElektronika

Modernebb megjelenés a WebElektronikán

person access_time 2016.08.15.
Új külsőt (és még egy témakört) kapott a WebElektronika online újság.


Kedves Olvasók!

Megváltozott a WebElektronika design-ja. Sajnos néha akadtak responsive problémák különböző felbontású monitorok (és adott böngésző) használata esetén. Remélhetőleg ennek most már vége lesz.... Akinek a honlap színvilága nem tetszik, nyugodtan jelezze akár az FB oldalunkon, akár a Kapcsolat menüpontnál. És szintén kérnénk egy visszajelzést akkor is, ha valamilyen hibát tapasztaltok az oldal böngészése közben.

A főoldalon megjelent egy olyan linkgyűjtemény, amely olyan szoftverek letöltési helyeire visz el minket, amelyeket már használtunk (illetve tervbe vettük a bemutatását) a WebElektronikán.

Felhasználva a design megváltoztatását, az újságban megjelent még egy témakör, amely szintén elég széles területet ölel fel.
Az IT biztonság, illetve az üzemeltetés kapott helyet ebben az egy nagy témakörben. Folytatni fogjuk szeptembertől az Internet of Things (IoT) témakört, de néha publikálásra kerül olyan cikk is, amely inkább a számítógépek üzemeltetésével, illetve a biztonságos használatával foglalkozik.

Természetesen a WebElektronika eredeti célkitűzése, illetve a témakörei (a mostani bővítést leszámítva) nem változnak.

Üdvözlettel,

Hidvégi Timót