WebElektronika

Újságunk új tulajdonságai, lehetőségek

person access_time 2016.10.27.
Néhány újdonság, módosítás jelent meg a WebElektronika portálon.


Kedves Olvasók!

A WebElektronika oldalán megjelent néhány új funkció, módosítás.
 

Fórum

Lehet már a WebElektronika oldalán különböző kérdéseket feltenni a "Fórumban", az újság témaköreinek megfelelően, és természetesen válaszolni is. A fórum használatánál csak olyan képek tehetők be, amelyek nem a WebElektronika tárhelyén helyezkednek el. A regisztráció során az Olvasók nem kapnak tárhelyet.

Kérdéseket feltenni és válaszolni viszont csak regisztrált olvasók tudnak.
Kérdéseket, illetve válaszokat viszont bárki olvashat a "Fórum" menüpont alatt, ehhez regisztráció nem szükséges.

A regisztrációhoz nem kötelező megadni a nevet, elég megadni a belépési nevet és az email címet. Ha valaki szeretne kérdezni, válaszolni a "Fórumban", annak meg kell adnia egy fórumnevet is. Természetesen ez a fórumnév és a loginnév megegyezhet, ezt az Olvasó dönti el a regisztrációjának folyamatakor. A fórumnév megjelenik a kérdésnél, illetve a válasznál is. Biztonsági okok miatt döntöttünk úgy, hogy a belépési név ne jelenjen meg a kérdéseknél/válaszoknál, helyette a fórumnév látható.

A regisztráció folyamatánál érdemes bejelölni a jelölőnégyzetek segítségével, hogy mi az, amelyek érdekesek, amelyekről szívesen olvasnának a későbbiekben. A WebElektronika újság cikkeinél ezt a sorrendet figyelembe fogjuk venni a későbbiekben.

Fontos, hogy a "Fórum" még tesztüzemben működik.


Letöltés

Idáig a "Letöltés" menü üres volt, de novembertől használatba vesszük ezt a menüpontot is.... :)

 

Régebbi bejegyzések, cikkek

A régebbi cikkek egy része nem olvasható el teljesen regisztráció nélkül. Minden friss cikk elolvasható regisztráció nélkül, de néhány bejegyzés 14 nap múlva már csak akkor olvasható el teljesen, ha az Érdeklődő a login/jelszó párosával belép a WebElektronika oldalára. Az SSL beszerzése és telepítése folyamatban van.

Arra kérjük az Olvasókat, hogy amikor a WebElektronika portált elhagyják az olvasás után, lépjenek ki az oldalról. Erre a "Belépés" menüpontnál van lehetőség.

Az autentikáció nem használ sütiket.