loader
Foto

Újságunk új tulajdonságai, lehetőségek

Néhány újdonság, módosítás jelent meg a WebElektronika portálon.

Kedves Olvasók!

A WebElektronika oldalán megjelent néhány új funkció, módosítás.
 

Fórum

Lehet már a WebElektronika oldalán különböző kérdéseket feltenni a "Fórumban", az újság témaköreinek megfelelően, és természetesen válaszolni is. A fórum használatánál csak olyan képek tehetők be, amelyek nem a WebElektronika tárhelyén helyezkednek el. A regisztráció során az Olvasók nem kapnak tárhelyet.

Kérdéseket feltenni és válaszolni viszont csak regisztrált olvasók tudnak.
Kérdéseket, illetve válaszokat viszont bárki olvashat a "Fórum" menüpont alatt, ehhez regisztráció nem szükséges.

A regisztrációhoz nem kötelező megadni a nevet, elég megadni a belépési nevet és az email címet. Ha valaki szeretne kérdezni, válaszolni a "Fórumban", annak meg kell adnia egy fórumnevet is. Természetesen ez a fórumnév és a loginnév megegyezhet, ezt az Olvasó dönti el a regisztrációjának folyamatakor. A fórumnév megjelenik a kérdésnél, illetve a válasznál is. Biztonsági okok miatt döntöttünk úgy, hogy a belépési név ne jelenjen meg a kérdéseknél/válaszoknál, helyette a fórumnév látható.

A regisztráció folyamatánál érdemes bejelölni a jelölőnégyzetek segítségével, hogy mi az, amelyek érdekesek, amelyekről szívesen olvasnának a későbbiekben. A WebElektronika újság cikkeinél ezt a sorrendet figyelembe fogjuk venni a későbbiekben.

Fontos, hogy a "Fórum" még tesztüzemben működik.


Letöltés

Idáig a "Letöltés" menü üres volt, de novembertől használatba vesszük ezt a menüpontot is.... :)

 

Régebbi bejegyzések, cikkek

A régebbi cikkek egy része nem olvasható el teljesen regisztráció nélkül. Minden friss cikk elolvasható regisztráció nélkül, de néhány bejegyzés 14 nap múlva már csak akkor olvasható el teljesen, ha az Érdeklődő a login/jelszó párosával belép a WebElektronika oldalára. Az SSL beszerzése és telepítése folyamatban van.

Arra kérjük az Olvasókat, hogy amikor a WebElektronika portált elhagyják az olvasás után, lépjenek ki az oldalról. Erre a "Belépés" menüpontnál van lehetőség.

Az autentikáció nem használ sütiket. 

 Egyéb cikkek

Mappa

További cikkeink ebben a témakörben

Régebbi cikkeink

Elkezdünk egy sorozatot, amelyhez a Kali Linux használata elengedhetetlen lesz, de természetesen folytatjuk a C# nyelv aszinkron használatának a bemutatását is. Az IT biztonság (amely elég széles területet foglal magába) egyik elengedhetetlen eszköze. . . .

Az nmap (grafikus megjelenítésnél a ZenMap) használata az IT biztonság, illetve az üzemeltetés területén dolgozó szakembereknél szinte elkerülhetetlen. Az ingyenes szoftver segítségével tesztelhetők a számítógépeink, a számítógéphálózatunk, vizsgálha. . . .

A saját informatikai rendszerünk tesztelésénél előfordulhat, hogy meg kell változtatni a MAC címünket. Hogyan tehetjük ezt meg a Kali Linux segítségével? Megnézzük most ezt ebben a cikkben.. . . .