loader
Foto

Koronavírusos adatok lekérdezése országok szerint (github)

Legújabb cikkünknek szomorú aktualitása van. Egy (tőlünk független) github-os projektet mutatunk be pár mondat erejéig, amelynek segítségével a különböző országok koronavírusos statisztikái kérhetők le.

A következő linken találjuk meg azt az alkalmazást, amelynek segítségével a különböző országok koronavírusos fertőzéseinek az adatai kérdezhetők le:

https://github.com/sagarkarira/coronavirus-tracker-cli/

 

Ha beírjuk Linux alatt a következő parancsot, akkor megkapjuk a világ (2020.03.17-én aktuális) különböző országai által jelentett fertőzéssel kapcsolatos adatokat.

curl https://corona-stats.online/all

 

A parancs futtatása után egy táblázatban találjuk meg a különböző országok adatait.

kep

 

Ha beírjuk Linux alatt a következő parancsot, akkor megkapjuk a magyarországi (2020.03.17-én aktuális) adatokat.

curl https://corona-stats.online/Hungary

 

A parancs futtatása után a következő kép fogad minket.

kep

 Egyéb cikkek

Mappa

További cikkeink ebben a témakörben

Régebbi cikkeink

Újabb Off-topic.... Érdekelnek a menhelyi kutyák? Szívesen piknikeznél velük, sétáltatnál elhagyott, menhelyen élő, magányos kutyát? Vagy "csak" egyszerűen jól éreznéd magad? Ha igen, gyere, várnak Rád! Na de kik várnak? Hát a kutyák, na és persze a . . . .

Hát igen.... :) Közeledik az adóbevallások határideje. Nem célunk az Off-Topic cikkek, reklámok tömeges közlése, de a cél most nemes. Ezért kivételt teszünk, és bemutatunk néhány linkkel és képpel három állatmenhelyet.. . . .

Nem minden Olvasó ismeri (vagy szeretné megismerni) a C# nyelvet, de érdeklődik az AT parancsok használata iránt, szívesen kipróbálná a különböző lehetőségeket. Ezért most néhány sorban megnézünk 1-2 érdekesebb műveletet, de úgy, hogy nem használunk . . . .