loader
Foto

Modernebb megjelenés a WebElektronikán

Új külsőt (és még egy témakört) kapott a WebElektronika online újság.

Kedves Olvasók!

Megváltozott a WebElektronika design-ja. Sajnos néha akadtak responsive problémák különböző felbontású monitorok (és adott böngésző) használata esetén. Remélhetőleg ennek most már vége lesz.... Akinek a honlap színvilága nem tetszik, nyugodtan jelezze akár az FB oldalunkon, akár a Kapcsolat menüpontnál. És szintén kérnénk egy visszajelzést akkor is, ha valamilyen hibát tapasztaltok az oldal böngészése közben.

A főoldalon megjelent egy olyan linkgyűjtemény, amely olyan szoftverek letöltési helyeire visz el minket, amelyeket már használtunk (illetve tervbe vettük a bemutatását) a WebElektronikán.

Felhasználva a design megváltoztatását, az újságban megjelent még egy témakör, amely szintén elég széles területet ölel fel.
Az IT biztonság, illetve az üzemeltetés kapott helyet ebben az egy nagy témakörben. Folytatni fogjuk szeptembertől az Internet of Things (IoT) témakört, de néha publikálásra kerül olyan cikk is, amely inkább a számítógépek üzemeltetésével, illetve a biztonságos használatával foglalkozik.

Természetesen a WebElektronika eredeti célkitűzése, illetve a témakörei (a mostani bővítést leszámítva) nem változnak.

Üdvözlettel,

Hidvégi TimótEgyéb cikkek

Mappa

További cikkeink ebben a témakörben

Régebbi cikkeink

Elkezdünk egy sorozatot, amelyhez a Kali Linux használata elengedhetetlen lesz, de természetesen folytatjuk a C# nyelv aszinkron használatának a bemutatását is. Az IT biztonság (amely elég széles területet foglal magába) egyik elengedhetetlen eszköze. . . .

Az nmap (grafikus megjelenítésnél a ZenMap) használata az IT biztonság, illetve az üzemeltetés területén dolgozó szakembereknél szinte elkerülhetetlen. Az ingyenes szoftver segítségével tesztelhetők a számítógépeink, a számítógéphálózatunk, vizsgálha. . . .

A saját informatikai rendszerünk tesztelésénél előfordulhat, hogy meg kell változtatni a MAC címünket. Hogyan tehetjük ezt meg a Kali Linux segítségével? Megnézzük most ezt ebben a cikkben.. . . .